4 point til SUS Nyborgs U16 Drenge i weekenden

Pitch Handball

2 kampe på 3 dage var hvad opgaven lød på for SUS Nyborgs U16 drenge

Fredag den 20. marts FIF-SUS Nyborg 23-30 (11-11)
Fredag aften gik turen til Frederiksberg, hvor den første af weekendens kampe var mod FIF, som på hjemmebane tidligere på året blev besejret 34-30. I store dele af kampen spillede de 2 hold helt lige op, da de ellers normalt meget velspillende drenge fra SUS Nyborg ikke kunne få spillet til at flyde. Der blev ikke spillet mod mål, og specielt i første halvleg blev der valgt unødvendigt svære løsninger i angrebet med mange boldtab til følge.
2. halvleg startede ikke stort bedre, og fra halvlegsstillingen 11-11 kom FIF hurtigt foran med 14-11, inden SUS Nyborg fik lidt mere gang i spillet. SUS Nyborg fik udlignet ved stillingen 15-15, og helt frem til stillingen 21-21 med 10 minutter igen, fulgtes de 2 hold ad.
De sidste 10 minutter af kampen strammede SUS Nyborg sig an med hurtigere angrebsspil, bedre forsvarspil og et par gode redninger af indskiftede Oliver Bram i målet, og det resulterede i 4 hurtige kontramål af Chris Petersen og Anders Stuhr i kampens slutfase, og SUS Nyborg vandt efter en tæt kamp alligevel sikkert 23-30.
Målscorere: Chris Petersen 7, Emil Thorsen 6, Jonathan Würtz 6 (3), Anders Stuhr 4, Magnus Kristensen 3, Christoffer Godskesen 3, Frederik Koch 1

Søndag den 22. marts TMS Ringsted-SUS Nyborg 25-34 (10-14)
Søndag gik turen til Ringsted, som inden dagens kamp indtog sidstepladsen i 1. division. Til at starte med, var det dog ikke til at se, at det var top mod bund, der mødtes, og efter 20 minutters spil var kampen da også helt lige ved stillingen 9-9. Herefter spillede SUS Nyborg med større tålmodighed, og kunne gå til halvleg foran 10-14.
I 2. halvleg kom der mere tempo i kampen, og SUS Nyborg løste uden problemer Ringsteds offensive forsvar. Godt anført af Chris Petersens hurtige spil blev det til mange flotte gennemspilninger. I forsvaret blev der også lukket bedre af, og flotte redninger af Jonas Rohde i første del af 2. halvleg blev omsat til 4 kontramål af Anders Stuhr. Det var kampen igennem ikke noget problem for SUS Nyborg, at Ringsted i store dele af kampen valgte at tage deres målmand ud i angrebet og spille med en ekstra angrebsspiller.
Resten af kampen stod der SUS Nyborg på. Oliver Bram blev skiftet ind til slut i kampen og viste igen gode takter, og drengene vandt sikkert 25-34.
Målscorere: Jonathan Würtz 10 (2), Anders Stuhr 8, Chris Petersen 8, Emil Thorsen 2, Christoffer Godskesen 2, Magnus Kristensen 2 og Emil Støchkel og dagens fødselar Daniel Jensen hver 1
På lørdag den 28. marts spiller SUS Nyborgs U16 drenge på hjemmebane i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter kl. 13.30. Her er modstanderen Furesø Håndbold, der indtager 2. pladsen i 1. division. Kampen må betragtes som ”finalen” i 1. division, og med en sejr til SUS Nyborg, kan drengene sikre sig 1. pladsen i 1. division, selvom de stadig mangler en kamp mod Øresund.
Derfor – kom i Ullerslevhallen på lørdag – bliv underholdt af flot håndboldspil og støt drengene!