3. div. Herrer fortsat ubesejret

Pitch Handball

Med en flot sejr på 36-28 over et af de formodede tophold i rækken Brøndby, indtager drengene 1. pladsen i rækken.

Kampen var på forhånd frygtet, idet Brøndby består af nogle rutinerede og kloge spillere, hvoraf nogle har mange liga og 1. div. kampe i bogen. Det kunne specielt ses i 1. halvleg, hvor afslutningerne skete med megen klogskab.

1. halvleg var en tæt affære, idet holden fulgtes ad til 13-13.  Det lykkedes Nyborg at trække lidt fra til 16-13, men Brøndby fik reduceret til halvlegsstillingen 17-15. Gennem det meste af 2. halvleg var der fortsat kun 2-3 måls forskel. De snu drenge fra Brøndby var svære at sætte ordentlig af. Mod slutningen af kampen var de ikke så snu overfor dommerne, idet Anders Krogh fik direkte rødt for kommentar til dommerparret

Mod slutningen viste vores drenge større bredde og bedre kondition og de kunne trække fra til 29-24 og slutresultatet 36-28.

For Nyborg spillede Michael “Bonden” Nielsen igen en flot kamp i målet, ligesom Rasmus Bøye igen fik tur i den. Mads Mortensen fortsætter med at bombe den i kassen.

For Nyborg scorede Mads Mortensen 11, Rasmus Bøye 10, Tim sloth 4, Mirza Karalic, Franklin Fernandes og Kasper Andersen 3 og Jacob Kampmann 2