09102010 Flot sejr til herrerne

Der var lagt op til et “topbrag”, idet Dalby af mange er udråbt til tophold i rækken.

Holdet spiller også en god gang håndbold og står godt i forsvaret. De har en god venstre fløj og et par gode gennembrudsspillere i bagkæden, men de mangler lidt i bredden og det kom til at koste i dag i Nyborghallen.

Vores drenge gik koncentreret til sagen og med en storspillende målmand Michael “Bonden” Nielsen blev der lukket af i forsvaret godt styret af Mads Mortensen og Martin Hansen. Drengene trak fra midt i halvlegen til 15-9, inden Dalby fik reduceret til halvlegsstillingen 17-14.   7 spillere på måltavlen i 1. halvleg viser stadig noget om vores store bredde.

2. halvleg startede med et par Nyborg scoringer og dermed var grundlaget til sejr lagt. Dalby kunne ikke rigtigt true holdet og forspringet blev øget gennem halvlegen til 25-18 og slutresultat 32-24.

For Nyborg spillede Franklin Fernandes, Steven Simpson, Tim Sloth og Mads Mortensen en flot kamp. Det er svært at fremhæve enkelte spillere selv om vi har nævnt nogle her, idet det fortsat er stor holdindsats der ligger til grund for sejren. 9 spillere blev brugt og 8 på scoringslisten.

For Nyborg Scorede Mads Mortensen 8, Steven Simpson 5, Franklin Fernandes 5, Tim Sloth 4, Martin Hansen 3, Rasmus Bøye 3, Mirza Karalic 3 og Jacob Kampmann 1

For Dalby scorede Daniel Nielsen 7, Christoffer Gangsted 7 og Kim Pedersen 4

Del:

Nyheder