Vigtig sejr til Damerne ude mod Sanderum

Pitch Handball

Torsdagens sejr var den første for pigerne. Dagens modstander Sanderum er oprykker, men er kommet pænt i gang og der var ventet en svær kamp på udebane.
Nerverne præger fortsat pigerne for meget, når de kommer bagud og dermed kommer fejlene i byger. Bibi Wad blev  skadet midt i 1. halvleg og der blev skiftet på målmandsposten midt i halvlegen, hvor Christina Kalser kom på mål i stede for Pernille Andersen.
Spillet hang ikke samme og det kunne ses af halvlegsstillingen på 13-7 til Sanderum. Buster talte med store bogstaver i halvlegen og fik aftalerne banket på plads fra oplægget inden kampen. Det var et forvandlet hold, der kom på banen til 2. halvleg. Forsvaret fik taklet i bund og der blev dækket 5-1 med Heidi Rasmussen fremme. Det generede Sanderum så meget, at afslutningerne blev pressede og Christina Kalser fik lukket helt af i målet. Stille op roligt blev forspinget hentet og efter en kæmpe indsats af hele holdet, kunne de tage fra Sanderum med en sejr på 20-19. Alberte Madsen spillede en flot 2. halvleg og fik vist noget at det potientale hun indeholder. Gtte Viskum trådte også i karakter og scorede nogle gode stregmål.

Næste kamp er hjemme mod Højby og den kamp skal give sejr til pigerne og hvis det lykkes, er de tilbage på sporet.

For Nyborg scorede: Mia Svane 6, Gitte Viskum 5, Alberte Madsen 4, Didde Tønder 3, Louisa Dreier 1 og Cecilie Hansen 1