U16 drenge 2 gav GOG kamp til stregen

Pitch Handball

Endnu engang lige ved og næsten
Søndag spillede SUS-Nyborgs U16 drenge 2 kamp mod GOG. Det var en kamp mod puljens suveræne tophold, der ikke har tabt en kamp i denne halvsæson. Drengene startede kampen flot og de var gode til at spille deres eget spil, og trække tempoet ud af GOG. Holdene fulgtes ad i hele første halvleg, der sluttede 13 – 13. I anden halvleg startede GOG med at komme foran med 2 mål. SUS-Nyborgs drenge fik sig kæmpet op til lige igen og efter 11½ minut stod der 16 – 16. Det blev en kamp hvor holdende skiftedes til at føre med et enkelt mål. Med 5 minutter igen stod det igen lige 21 – 21. Desværre fik GOG bolden med 30 sekunder igen, og det fik de udnyttet til at score 10 sekunder før tid. SUS-Nyborg kæmpede sig til et frikast i sidste sekund. Det tog Jonas (målmand) men desværre forbi mål. Et ærgerligt resultat, men drengene kan være stolte af deres indsats. De er de eneste der har tabt til GOG med kun et mål i denne halvsæson.image