U14 Drenge 1.div tabte knebent ude mod GOG

Pitch Handball

Drengene tog søndag en tur til Gudme for at møde GOG.

Lad det være sagt med det samme, drengene leverede en næsten super præstation hele vejen igennem.

GOG har haft store sejre hele vejen igennem første halvsæson,  så det var et hjemmehold som ikke var klar fra start og det udnyttede vi, ved at bringe os hurtigt foran. Drengene havde som aftalt inden kampen, fuld fokus og højt tempo i forsvaret og det gjorde at vi havde held til at stoppe GOG`s hurtige angrebsspil. Dette tillagt mange gode redninger fra Jonas betød, at vi gik til pausen med en føring på 14-10.

Anden halvleg gik hjemmeholdet frem i 5-1 forsvar og det fik vi ikke på noget tidspunkt fundet de rigtige løsninger overfor. Samtidig blev der trukket meget på få spillere og derfor kom GOG på 19-19 med 4 minutter tilbage. Afslutninger på lidt for løse chancer, samt at vi satsede lidt til sidst, gjorde at hjemmeholdet vandt en ikke helt fortjent sejr på 22-19. STOR ros til hele holdet i dag, vi arbejder os hårdt og målrettet i den rigtige retning.

Det lover godt for fremtiden og forhåbentlig slutter vi første halvsæson af med en sejr på søndag mod Otterup.