SUS Nyborgs U18 drenge vandt lokalopgøret mod HC Odense

Pitch Handball

U18 Drenge 1. div – SUS Nyborg mod HC Odense 28-26 (14-14)

Torsdag aften spillede drengene sæsonens anden kamp, og det var på hjemmebane i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Den første kamp blev spillet for 3½ uge siden, hvor det blev til et nederlag ude mod GOG.

Den lange kamppause kunne ses i kampens start. Drengene lagde ellers fint ud med et par hurtige kontramål, men der blev ikke lagt nok fysik i forsvaret, så HC Odense kom for let til deres scoringer, og fra stillingen 3-3 trak HC Odense lige så stille fra og førte med 5-10, inden SUS Nyborg fandt den nødvendige fysik frem, som også gav de nødvendige redninger i målet. Herfra fik drengene stille og roligt hentet ind på gæsterne fra Odense, og efter 25 minutters spil var kampen igen helt lige ved stillingen 12-12 og halvlegsresultatet 14-14.

HC Odense indledte 2. halvleg med en scoring til 14-15, men ellers fulgtes holdene ad de første 20 minutter af anden halvleg. Med godt 10 minutter igen fik hjemmeholdet skabt et lille hul ved stillingen 24-21, og det nåede også at blive til en 4 måls føring ved 26-22 med ca. 6 minutter igen. Men HC Odense gav ikke op og kæmpede med alt, hvad de havde, og med et par minutter tilbage var kampen igen helt tæt ved stillingen 27-26. Hjemmeholdet formåede dog at holde hovedet koldt og scorede til slutresultatet 28-26 med godt 1 minut igen.

Det var en underholdende aften i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter med en meget seværdig og spændende kamp leveret af begge hold, og de mange tilskuere skabte en god stemning i den gamle hal.

Næste kamp for U18 drenge er på udebane på søndag kl. 14.15 mod Køge Håndbold.

Kampens målscorere: Emil Thorsen og Jonathan Würtz hver 9 mål, Anders Stuhr 6 mål, Magnus Siglev 2 mål, Sebastian Jepsen og Magnus Kristensen hver 1 mål.

Af Gitte Rydalu18

Nyheder

Generalforsamling Håndbold – opdateret

27.09.2023
Der afholdes generalforsamling onsdag den 25.10.2023 kl. 19.00 i NyborghallenDagsorden jvf. vedtægterne som ses på hjemmesiden

Ordinært repræsentantskabsmøde i NG&IF

07.03.2023
Der indkaldes til Ordinært repræsentantskabsmøde d.29.03.2022. kl.19.00 i Nyborghallerne Mødelokale 2. Dagsorden. Alle er velkommen. Det er alene bestyrelsen der har stemmeret. 07.03.2023 Bestyrelsen

Referat generalforsamling

20.11.2022
På årets generalforsamling skete der en udskiftning i bestyrelsen. Helle Seiersen og Lea Paaske Clemmensen ønskede ikke at fortsætte og i stedet blev Anja Johanson og Sanne Simonsen (Sanne var…