Sejr til U18 Drenge hjemme mod Næsby

Pitch Handball

Næsby gæstede Nyborghallen efter en stor øretæve sidste søndag mod GOG. Derfor var de tydeligt ekstra opsatte i dag og det kunne vi mærke efter få minutter. Vores forsvar havde store problemer med deres angrebsopstilling, med to bagspillere og to stregspillere – utroligt simpelt spil, som gik ud på og lokke os frem, så der blev plads til Næsbys stregspillere. Dette lykkedes specielt de første 30 min og et stykke inde i 2.halvleg. Heldigvis for os, havde vi en god dag i angrebet – mange bød ind og vi fik fuldt udbytte af vores aftaler. Derfor bølgede kampen frem og tilbage med små føringer til begge hold – hvilket gjorde den utrolig spændende. Et kvarter inde i 2. halvleg, fik vi endelig fat i forsvaret – drengene blev tilbage på stregen og udstrålede vilje samt lyst til at dække op. Samtidig fik Daniel fat i målet. Derfor fik vi skabt et hul på et par mål og Næsby havde intet modtræk. Trods store forsvars problemer – vil jeg rose drengene for høj vilje til sejren på 34-30.
De næste to kampe er rigtig vigtige for et godt resultat i rækken. Vi møder Hery/Gislev/Kværndrup og SUS – to stærke hold, der også vil være med i toppen. Derfor skal vi have arbejdshandskerne på og forbedre vores forsvar, 30 mål er simpelthen for mange, og derudover gøre os endnu mere skarpe i angrebet. Vi glæder os derfor til et par gode uger, med høj intensitet til træning. Dagens spiller blev Jonas Gorm, tillykke med Kinderægget.