Flot sejr til Damerne over SUS

Pitch Handball

Pigerne er tilbage på sporet og niveauet fra de seneste kampen fortsatte i lokalbraget mod SUS. Nyborg startede med mandsopdækning af Ana Lyø og kom planmæssigt foran 3-1, men de øvrige SUS spillere spillede en flot 1. halvleg, hvor Nyborgføringer hele tiden blev hentet igen. Halvlegsstillingen 17-16 viser flot angrebsspil fra begge, mens det kneb lidt med forsvaret.
Holdene fulgtes ad i starten af 2. halvleg, men så kom forsvaret på plads samtidig med at Pernille Anndersen fik mere fat i målet. Samtidig begydte kræfterne at slippe op hos SUS og så blev de løbet over ende. Fra 24-21 midt i halvlegen kunne pigerne køre en flot og sikker sejr hjem på 33-23.
Alle spillede en flot kamp, men specielt Alberte Madsen og Bibi Wad gjorde det super. Heidi Rasmussen løste mandsopdækningen af Anna Lyø flot gennem hele kampen. Med sejren lægger pigerne luft til bunden og kan begynde at se opad i rækken og indtager p.t. 6 pladsen.
Mette Rasmussen fra SUS spillede en flot kamp og blev topscorer med 7 mål. Anna Lyø og Marie Louse Johannesen scorede hver 4.
For Nyborg scorede: Bibi Wad 10, Alberte Madsen 8, Didde Tønder og Mia Svane hver 5, Gitte Viskum og Louisa Dreier hver 2 og Heidi Rasmussen 1.
Søndag skal pigerne til TPI Odense, hvor der også skal point på tavlen. Pigerne slutter halvsæsonen lørdag den 10.12 hjemme