Flot sæsonstart til herrerne

Pitch Handball

Med en sejr på 35-31 over TM Tønder, er drengene kommet rigtigt godt i gang med sæsonen. Knapt 200 tilskuere var mødt frem for at følge drengene.
Tønder var på forhånd frygtet, idet holdet er reserver til deres 1. hold i 2. division. Første halvleg viste da også, at der er tale om et hold med fysik og stor bredde. Tønder var foran hele halvlegen, men drengene hang på og var kun bagud 16-18 ved halvleg. Der var tale om flot angrebsspil fra begge hold, mens forsvar og dermed målmænd ikke fik fat.
Anden halvleg startede godt for Nyborg, som kom på 19-19 og derefter fulgtes holdene ad gennem det meste af halvlegen. Fra 27-27 viste Nyborg større overskud end Tønder og pludselig blev der taklet af i forsvaret og drengene fik hul via 30-28 og 35-30, inden Tønder fik scoret kampens sidste mål.
Der var comeback til Jens “Gamle” Bøye i målet – p.g.a. skade til Michael “Bonden” Nielsen – samt til Michael Jacobsen og Lars Pedersen. Debut til Mikkel Wichmann og Anders Bo, som var lidt påvirket af at møde sine tidligere holdkammerater.
Det var en tilfreds Johnny Hviid Sunesen, som kunne se, at den store træningsmængde op til sæsonstarten bar frugt.
Holdet viste den store bredde der er kommet i år. Målscorer Mads Mortensen 11, Rasmus Bøye 9, Jacob Kampmann 6, Mikkel Wichmann 5, Michael Jacobsen 2, Franklin Fernandes 1 og Anders Bo 1