Bestyrelsens beretning sæson 2013-2014

Generelt:
Det er 2. år vi afholder Generalforsamling i august måned. Vi mener fortsat at beslutninger er rigtig, selv om der p.t. ikke er så mange der har meldt ind med forslag eller kommentarer.
Sidste år valgte vi at reducere antallet af bestyrelsesmedlemmer. Denne beslutning har vi valgt at omgøre og vi lægger op til udvidelse til 7 medlemmer igen.
Det er med baggrund i ønsket om en udvidelse af Ungdomsudvalget og endnu mere fokus på Ungdomsafdelingen. Vi er glade for, at der er personer de er villige til fortsat at give et bidrag til klubben.
Klubben deltager i DHF projektet Knæk Kurven for at fastholde og få flere spillere til Håndbold Vi har som sædvanligt afviklet Beach Handball og Håndboldskole. Denne gang som åben skole og det har været en succes.

Samarbejdspartnere og Sponsorer:
Jeg vil hermed takke alle for opbakninge til klubben og SUS Nyborg i den forgangne sæson 2013/2014.
Desuden en stor takt il Koncertudvalget som hvert år giver et solidt tilskud til økonomien. Tak til Søren og Jimmi som er vores kontaktpersoner i udvalget.

SUS Nyborg:
Det har vist sig at være en succes med samarbejdet med SUS Ullerslev omkring SUS Nyborg. Alle arbejder intenst med projektet som kræver en stor økonomi og meget arbejde.
1DH sluttede som en flot nr. 7 efter at have vist gode og spændende kampe. I pokalturneringen gik det også godt og det sluttede i 6. runde mod TMS Ringsted.
Et nyt partnerkoncept har set dagens lys og der er en stor og flot opbakning til vores fælles projekt.
2DD blev nr. 6 og 3DH klarede sig fint og sluttede som nr. 8
Alle 3 hold levede op til målsætningen om at klare sig i rækken og som minimum at undgå nedrykningsspil.

Træningstider
Den nye struktur på idrætsområdet, gjorde at vi mistede vores timer i Skovparkhallen. Vi presser på over for Nyborg kommune for at få disse timer igen. Vores ønske er at vi får mere tid i Hal 2, så vi holder træningen samlet.
Vi skal bruge flere timer, da det kræver mere træning at udvikle spillere til divisionsholdene og vi har mange talentfulde ungdomsspillere som skal træne minimum 3 gange om ugen, hvilket de ikke kan nu. Desuden har SUS Nyborg Holdene også behov for bedre vilkår.

Resultater
Oprykning for Herrer til Fynsserien og vinder af seriepokalen.
U14 Drenge blev igen Fynsmester og deltog i DM, hvor de sluttede som en flot nr.4. De fik vist noget af deres talent, men samtidig viser det også, at der skal arbejdes endnu hårdere, hvis de skal blande sig med de bedste hold i Danmark. Desuden vandt de Ungdomspokalen
U16 Drenge (HF SUS Nyborg) vinder 2. division
U14 Drenge B er Fynsmester
U12 Drenge B er Fynsmester
U12 Pige B er Fynsmester

Her er nævnt vinderne, men vi skal også huske alle de andre hold som har gjort en flot indsats.

NG&IF
Den samlede forening har 125 års jubilæum i 2019. Vi er allerede i gang med at nedsætte arrangementsudvalg.

Vi kommer ud med et flot overskud. Peer uddyber mere under sit indlæg.
Endnu en gang tak til alle der gør det sjovt at være en del af Nyborg GIF Håndbold
Tak til bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde.

Tak for en god sæson i Nyborg GIF Håndbold