Herre Fynsserien vinder 2 vigtige kampe på 4 dage

Pitch Handball

Nyborg – Stjernen   23-22

Nyborg – He-Ry 66 21-19

Det blev til endnu en lidt overraskende sejr over Stjernen. I efterårets opgør var drengene bag ud med 11 ved pausen, men lykkedes alligevel med at vinde med 1.

Det gentog sig i torsdagens kamp, hvor drengene var bagud med 6 ved halvleg. Der stod 22-22 efter endt spilletid, men på tremeter efter tid scorede Torben Kampmann og dermed endnu en 1 måls sejr.

I dag søndag tog holdet imod He-Ry 66. He-Ry 66 trænes af Nikolai Bruun, som til næste sæson vender hjem til Nyborg og overtager træningen af klubbens herrehold.

Det blev en tæt kamp hvor Nyborg var foran 10-8 ved halvleg. Midt i 2 halvelg var He-Ry foran med 2, men med godt spil af Jens Bøye i målet og solidt forsvar, fik drengene kæmpet sig tilbage i kampen. He-Ry fik ikke løst en mandsopdækning af deres bedste mand midt i 2. halvleg og så kunne Nyborg bringe sig foran med 2 med få min. igen og kunne køre sejren hjem.